2010-08-15
 20:20:34

Köping by night

Fredagen kom och sista dagen på banken gjordes. Det va med blandade känslor kan jag meddela, tråkigt att det var sista dagen för jag kommer att sakna mina jobbisar med ändå skönt då sömn varit en bristvara på sista tiden, så nu ska det doktoreras i sömn innan skolan börjar igen. Fredagen blev en riktigt hetsig dag då alla människor som inte anmält skattekonto fått sina utbetalningskort, så det va en hel del sånna att ta hand om. Efter jobbet gled jag iväg hem till Johanna i Köping tillsammans med Daniella för att se Köping by night. Kvällen började lite segt då alla va lite sega i huvudet efter jobbet men efter lite mumsig mat med mosserande vin och musik så var vi taggade igen. Vi mötte den varma kvällen på terassen och fick träffa flera av Johannies härliga vänner. Tillslut blev vi ett glatt gäng som gled ner på Köpings ända uteställe, Brorsan och syrran :P. Kan säga att det blev en riktigt rolig kväll med en massa olämpliga kort som ska gömmas undan ;P. Vi dansade och shottade och spelade black jack till stängning, då blev det kebab på kebaben innan vi promenerade hem till Johannie igen. Avslutade kvällen med lite DH avsnitt men jag tror alla somnade innan introt till första avsnittet var över :).

Igår sov vi mest hela dagen, kom upp någon gång runt 12 och fick skjuts hem strax där efter. Åkte bara hem och packade ur väskan och tog en dusch för att bli människa igen. Sen bar det av hem till mami & papi för lite rehab innan jag mötte upp S för myskväll. Klarade av en massa snicksnack och diskande tillsammans med två bra filmer. Bättre segislördag får man nog leta efter.

Morgonen hade ju kunnat börja bättre idag, vaknar av att någonting piper runt 05.45 och förstår inte vad det är. Det är inte mobilen, inte iPoden som fått för sig att stå på ringing och ingen av klockorna som fått fnatt. Irrar runt i lägenheten och letar innan jag inser att det är grannens väckarklocka.... Somna om va dock inget problem, vilket va tur. Har spenderat dagen med att tvätta, städa, fixa och beställa kurslitteratur. Roligare än så blev det inte idag, men livet kan ju inte vara en fest jämt.

Blir en bild från förra helgen eftersom helgens bilder är censurerade för all framtid ;P


Fia

fina fina du!!!! <3



PUBLICERAT: 2010-08-25, 13:21:55 | URL: http://iabo.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: