2010-05-30
 13:18:25

Helvetes vecka

Slutet på något fantastiskt underbart och början på något bra. Det enda jag vill är att ha dig kvar i mitt liv och få dela the good and the bad med dig. Du va min första kärlek och mitt hjärta kommer alltid att ha en soft spot för dig. Det finns ingen annan som du och det finns ingen annan som jag vill kunna dela det som händer i mitt liv med. Det är dig jag vill kunna vända mig till när det stormar hårt, det är dig jag vill skåla i bubbel med när livet visar sin bästa sida och det är dig jag vill bli respekterad av för jag respekterar dig. Det är bara du som kan läsa mig med en enda blick. De värmde att höra dig säga att du vill se mig lycklig. Jag vill vara lycklig. Ska börja med att försöka vara nöjd och sträcka på mig precis som du sa. Det blir aldrig som förrut men det kommer att bli bra, du är min bästa vän.

Veckan har varit ett rent jävla helvete kan jag meddela. Timmar, timmar, timmar och åter timmar har spenderats med uppsatsen, haft ågren över uppsatsen, drömt om uppsatsen och hört tangentbordsknapper i sömnen. Då är det något som säger att det börjar gå för långt. Har varit riktigt less på den och vara velat slänga ut datorn genom fönstret och inte göra mer. Men det bli ju inte bättre för det. Tror ångesten har berott mycket på osäkerheten om vi kommer att få få upp med muppsatsen eller inte. Men nu är det klart, det får vi. Vilken otrolig lättnad och lycka.

Veckan har även varit fylld av små guldkorn som fått dagarna att passera. Färska jordgubbar med socker, en avtentad och klarad D-kurs, ESC 2010, SATC2 premiär med mina bästa brudar, ny hårfärg och bank fest. En vecka som känns som att den har gått i ett, men nu är det bara en vecka kvar sen kan man börja andas.

Gårdagen spenderades med uppsatsen, vad annars, tillammans med världens skallebank. Så blir det när man går på företagsfest och blandar allt mellan himmel och jord tydligen. Tur att jag hade vett nog iallafall att gå hem när de andra gick på krogen. Annars hade gårdagen varit en katastrof. Uppsatsade på dagen och lyckades klämma in en nap på över en timme. Hade jag inte gjort det hade jag varit mer död än levande när kvällen kom. Kvällen gick i schlager tecknet med allt vad det innebär. Mötte upp S och E på Ica för att införskaffa det nödvändiga, sen iväg till pizzerian för att få sig lite mat och efter det hem till E där vi bänkade oss i soffan. Det kommenterades, disskuterades, dissades, svors och röstades hej villt. Med många skratt som bonus :). Det gick inte riktigt som jag ville men mina favoriter låg med i topp bra länge, förutom Norge då som låg och skvalpade väldigt långt ner. En tripp til Tyskland nästa vår då kanske ;)?



Med rakare rygg på högre klackar mot min framtid
2010-05-23
 11:33:57

Fågelkvitter är inte alltid underbart

De senaste dagarna har spenderats med uppsatsen non-stop. Tre tjejer hemma hos E med varsin dator när solen gassar utanför. Hade ju funnits ett härligare sätt att spendera de första riktiga sommardagarna på, men uppsatsen ska göras. Tror vi kommit bra framåt, de känns iallafall som de. Deadline ikväll så idag ska det analyseras av bara den, men bara fram till 16 för då är de hockey på schemat.

Gårdagen var i en klass för sig. Uppsatsande hela dagen lång med lite telefonpauser från S som hänger nere i GBG. Kom hem och fräschade till mig och taggade för en skön kväll. Mötte upp A hemma hos henne och sen rullade vi ner på stan med vinden i håret. Vi styrde stegen mot Harrys, träffade E i garderoben och K i baren. Agerade sugar mama åt A hela kvällen och började med frozen strawberry daiquiri, som skulle bli flera innan kvällen var slut. Vi tog plats på uteserveringen och snackade en massa. Fick en skymt av snyggis F som trippade förbi ;). A´s syster med respektive slöt upp och gaggandet fortsatte med några getögon på CL-finalen. Gillar dock inte utgången av den.... Spelade lite black jack och gick plus konstigt nog :P. Avslutade kvällen med att köpa mjukglass och cykla hem i sommarnatten :).

Vaknade vid 03.30 i natt av att fåglarna började härja. Fågelkvitter är inte så underbart då, så stapplade ur sängen och smälde igen fönstret och fick lite mer sömn. Har spenderat morgonen med nyhetsmorgon, bara för att inte behöva ta tag i uppsatsen men nu lär man väl börja...

2010-05-20
 19:56:15

Väljer livet

....eller uppsatsen i alla fall. Alla timmar som kan samlas ihop läggs på uppsatsen nu. Slutspurt de lux som gäller och nu ska vi tusan ro det här i hamn. Dagen har spenderats hemma hos E med henne och K. Uppsatsande och diskuterande i ett rum med tre datorer och ca 30 grader varmt inomhus, not fun. Vi kom en bit på vägen, mail är skickade och en plan finns. Nu ska det bara genomföras :P.

Söndagen spenderades hemma på GoldenHill med underbart sällskap. Bästa sällskapet stod lilla Majken för, en två månader gammal Labradoodel som charmar allt och alla. Spenderade några timmar med henne, S, E och mina päron. Love and care på hög nivå.

Början av veckan spenderades på mitt sommarjobb för upplärning. Långa dagar med mycket att ta in, men det ska nog inte bli några problem. Verkar ha hamnat i ett härligt gäng så sommaren ska flyta på galant. Kvällarna har spenderats med S och E. Sallad i solen, bröllopsintervju och hockey, inte mycket mer man kan begära.


Full fart mot helgen - uppsats & energipåfyllning
2010-05-16
 10:17:18

Sunday bloody sunday

Fredagen blev så kick ass som jag planerat. Makalöst svettigt danspass med A och sen turbofix hemma innan F kom i lilla bilen och tog oss ner på stan. Blev första uteserveringshänget för "sommaren" på Gränden, en paninitallrik och en massa snack. Det går framåt nu för oss båda, och F du kommer inte alls vara 26 när du är klar ;). Intog bion och köpte porre, precis som det ska vara på bio. Jag min klant lyckas dock med bedriften att tappa hela min popcorn när jag ska sätta mig i trappan och vänta, var bara till att lubba upp och köpa en ny. Tur att den första var gratis med tanke på flitigt biobesökande :P. Robin Hood var allt jag ville ha en fredagskväll. Det fanns lite nakenhet, en gubbsnygg Russel Crowe, en cool Marion, lite slagsmål och en gnutta kärlek. Ibland saknades dock en manshand att hålla för ögonen när det blev lite väl mycket :P.

Gårdagen spenderades med att göra absolut ingenting. Kanske inte det ultimata när årets varmaste dag var här och visade sig, men jag var nöjd ändå. Vaknade med en golfboll i halsen och en rinnande näsa så träning blev det inget av och soffan var min bästa vän. Tog mig till pizzerian på kvällen och köpte lite mat innen det blev mer soffhäng. Missade tydligen ett väldigt bra uteserveringshäng med fina flickor, men det är tur att de messar och rapporterar läget med statusen på det motsatta könet ;). Nästa gång ska jag också vara med.

Idag är det vanliga tråkvädret tillbaka igen, typiskt söndagsväder, synd då man ska hem till GoldenHill och hänga. Lite plugg nu på förmiddagen, sen hem till GoldenHill och hälsa på lilla Majken innan det blir lite love&care hos Mami och Papi. Lär behövas då jag sov som en kratta i natt och då kan det bara bli värre natten tills imorgon, med tanke på vad som väntar på måndag. Nervöst och spännande, men jag ska vara grym ;).

2010-05-14
 12:19:59

Kick Ass Friday

Har precis lyckats styra upp en kick ass fredag :). Spendera dagen i soffan med ett MTV maraton, dans-pass med A ikväll och sen mat och bio med F. Kan knappats bli så mycket bättre med 1h ren kondition och sen få dregla lite över Russel Crowe. Jag är nöjd och belåten i alla fall.

Spenderade gårdagen med att softa för att vara brutalt ärlig. Vaknade mitt i natten av att det stormade och åskade som tusan utanför och tänkte elaka tankar om de stackarna som skulle hem från krogen. Mohahaha ;). Mötte upp E på eftermiddagen och käkade på Max, tog en sväng på Maxi och plockade ihop lite gott. Sen bar det av hem till E, diskuterade uppsatsen lite och youtubade som bara vi kan. Kollade på filmen "Dear John" och snörvlade lite, perfekt film en dag när det är grått ute. Avslutade kvällen med lite hockey och försökte till och med muta spelarna hemifrån soffan, men de gick ju inte så bra :/.

"När slutar man bry sig? När man inte orkar vara ledssen längre...."

Längtar

2010-05-12
 21:04:30

Mitt i veckan

Jag skulle aldrig ha yttrat mig om ytligt sovande i förra inlägget. Det enda jag ahr gjort de senaste två nätterna är att vrida och vända på mig. Otroligt drygt kan beskriva det bra. Skippade det där duktiga med träning i måndags och körde en riktig gottiskväll med S, BK, chirre, dirre, godis och cola. Allt toppades med Baksmällan som gjorde att man glömde att det var måndag för ett tag.

Tisdagen bjöd inte på mycket spännande. Spenderade dagen med att läsa pm3 till magister uppsatsen. Är riktigt irriterad över uppsatskursen och våran handledare. Känns inte som om seminarierna och handledningarna gett något. Inte alls samma som det var förra våren då varje seminarium gev tips och ideer om hur vi skulle fortsätta med uppsatsen. Men inte i år, nu känner vi oss mer i vägen när vi inte fattar vad våran handledare försöker säga genom att ta en lååååång omväg kring det. Suck. Sen spenderades kvällen på F&S, inte det pass som det var tänkt men några kalorier blev nog allt brända.

Idag hade vi då seminarium, i E-tuna på eftermiddagen, det finns inget mer effektivt sätt att döda en dag på :P. Började tidigt med lite förberedande i skolan innan E och K anslöt och opponeringen sattes ihop. Blev en sista trip till E-tuna i Escorten och musiken ska det inte klagas på ;). Själva seminariet kan ju diskuteras hur värt det va, men vi var där iaf och nu ska det uppsatsas av bara helvete. 2½ vecka kvar tills vi går upp med uppsatsen, scarry ab. Dock inte samma ångest som att lämna ifrån sig kandidaten, det va ju min bebis. Blir kanske så när det är tre morsor med i leken ;).

Långledigt för vissa i helgen medans andra kommer uppsatsa på. Uppsats eftermiddag/kväll med E imorgon, god mat och film ska nog klämmas in.

See you later aligator (:

jak&jil

2010-05-10
 11:38:07

Måndag

Det blev allt en bra söndag igår. Ilskan försvann under dagen och vad mer kan man begära. Mötte upp Mami och tog en sväng på stan. Hämtade ut ett paket med färgglada undies, vem kan motstå färgerna flamingo pink, gult och vitt när sommaren kommer ;). Hittade även en perfekt present till den lilla bebisen som kommer i juni, längtar som tusan. Tog med mig Mami och Mormor ut till Barkarö för att hälsa på Kusinen med familj. Det blev en perfekt söndag, paket till kusinbarn som bara är för go, mumisgt fika, ute lek och en massa energipåfyllning helt enkelt.

Blev en snabb vända hem till Mami och Papi för att få lite mat i magen innan jag blev hem skjutsad så att man kunde titta på viktigaste matchen. ManU gjorde en bra match, men tyvärr gjortde Chelse en bättre och tog hem titeln. Surt ab, men nästa år tar vi ALLT och då kommer jag vara där på någon match.

Samlade 12 timmars sömn i natt vilket var otroligt välbehövligt. Inga dumma drömmar, inga grannar som härjar och inget ytligt sovande. Satte igång med storstädning de lux efter lite frulle och nu är det äntligen klart och lägenheten är tiptop igen. Bara tvätten som ska styras och en uppsats som ska läsas inför seminariet på onsdag kvar idag. Och inte att för glömma, kvällens träningspass.

This time baby
I'll be bulletproof
This time baby
I'll be bulletproof
2010-05-09
 10:47:56

Ilska

Vaknade med ett ryck i natt, 02.55, av att ilskan bubblade inom mig. Det tog ett tag att inse att jag inte va arg på riktigt, men de va så otroligt verkligt att jag kunnat göra precis det jag drömde om på stört. Inte okej. Borde kanske få ur mig ilskan som tydligen ligger någonstans och gror men har inte riktigt ork till de. Fokuserar heldre på att vara grym på allt ;). Men om man ska hårddra det så är jag illsken på mig, dig och världen, så nu behöver ingen känna sig utanför.

Somnade om och vaknade upp bakis (?!), måste vara maraton uppsatsandet igår som gett denna effekt. Måste försöka styra hamburgare innan det blir mys hemma hos Kusin med familj. Annars är det här bara en söndag i mängden, en transportsträcka mot sommaren med andra ord :).
2010-05-08
 22:02:37

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin
2010-05-08
 21:35:46

Åskmoln

Så var man tillbaka i bloggvärlden. Det här blir väl blogg nr.5 lr något liknande, men jag kan tydligen inte hålla mig borta. Kanske är det känslan av att kunna skriva av sig på något otvunget sätt. Just nu kanske det är de som behövs. Det finns så mycket inom mig som bubblar och pyser och egentligen bara kanske vill komma ut...

Just nu känns det som om någon har placerat ett stort åskmoln över mitt lilla huvud som det blixtrar och dundrar ur. Ingen happy S med andra ord. Kan bero på omtentan som gjordes igår och maraton uppsatsandet som har ägt rum idag. Lite mer än 9½ timme spenderades med uppsatsen, non-stop. Tur att mami och papi kom över med mat så att de ordnade sig. Ingen större matlust ändå dock, men tanken var god. La Liga med Messi i topform får fungera som verklighetsflykt ikväll tillsammans med en bok. Tur att det finns vänner med goda råd i sånna här situationer. Imorgon är en annan dag och då ska det mysas med kusinbarn och kusin, dvs energi påfyllning delux inför veckan som kommer.

Några ord har kommit ner på "papper" och sinnet känns aningen lättare. Kanske borde ha börjat skriva för länge sen, men det är lätt att vara efterklok i många lägen.