2010-05-08
 21:35:46

Åskmoln

Så var man tillbaka i bloggvärlden. Det här blir väl blogg nr.5 lr något liknande, men jag kan tydligen inte hålla mig borta. Kanske är det känslan av att kunna skriva av sig på något otvunget sätt. Just nu kanske det är de som behövs. Det finns så mycket inom mig som bubblar och pyser och egentligen bara kanske vill komma ut...

Just nu känns det som om någon har placerat ett stort åskmoln över mitt lilla huvud som det blixtrar och dundrar ur. Ingen happy S med andra ord. Kan bero på omtentan som gjordes igår och maraton uppsatsandet som har ägt rum idag. Lite mer än 9½ timme spenderades med uppsatsen, non-stop. Tur att mami och papi kom över med mat så att de ordnade sig. Ingen större matlust ändå dock, men tanken var god. La Liga med Messi i topform får fungera som verklighetsflykt ikväll tillsammans med en bok. Tur att det finns vänner med goda råd i sånna här situationer. Imorgon är en annan dag och då ska det mysas med kusinbarn och kusin, dvs energi påfyllning delux inför veckan som kommer.

Några ord har kommit ner på "papper" och sinnet känns aningen lättare. Kanske borde ha börjat skriva för länge sen, men det är lätt att vara efterklok i många lägen.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: