2010-10-01
 14:50:01

Stolt

Äntligen helg och min kropp skriker efter sömn, men sova får man göra senare i livet. Helgen är här och den ska spenderas med trevligt sällskap, shopping & plugg. Tidigare i veckan va det som om någon placerat ett stort åskmoln över mitt huvud, det slog verkligen blixtar. Vissa saker blir jag så jävla äcklad och irriterad över att jag inte vet vart jag ska ta vägen. De försvann efter ett tag, men hatar den där känslan av att jag bara vill klappa till allt och alla som kommer ivägen... Träningen i tisdags gjorde sitt också, aggressioner som kom ut och endorfiner som gjorde mig lite lycklig iallafall.

Spenderade onsdagen i Sala på banken. Lungt och smidigt som vanligt. Gillar det på ett sätt men saknar pulsen på Citykontoret. Tur att man får hänga på båda ställena då :). Kom hem strax efter 17 och drog igång en turbostädning, fint blev det och trött blev jag. Dog en smula när soffan fick sällskap. Det är i sånna där lägen jag skulle vilja ha en buttler eller iallafall ett trollspö som kan fixa fram mat, ta tag i disken och gärna bistå med en rygg och nackmassage ;). Drömma vidare får man nog göra. Planen var ju att se älskade ManU i CL men eftersom min dongel tycker att ja surfat för mycket så laggade de bara och jag höll på att slänga ut datorn genom fönstret. Lika bra att ge upp med andra ord. Fick bli en tidig kväll.

Igår var det läge för en tidig och intensiv start på dagen. Planen var att jag skulle till Sala och jobba på eftermiddagen men de behövdes inte. Hade pluggat ordentlig på förmiddagen, bokat om tvättiden och packat träningsväskan och var redan nere på stan när chefen ringde så käkade lunch och tog en sväng i Igor innan gymmet fick sig ett välförtjänt besök. Sjukt länge sen jag va där men gud vad jag älskar känslan. Blev lite cross och även lite löpband. Det är där rubriken kommer in. De som känner mig väl vet att jag hatar att springa, i mina ögon är det helt värdelöst. Men jag gjorde det :P. Blev lite löpning i ca 10 minuter då jag totalt klarat av 5 km på cross, powerwalk och löp helt ok i mina ögon. Blev även lite vikter innan välbehövlig stretch och det tackar vi för idag. Inte många ömma muskler här inte.

Finaly friday idag och vi gillart :). Blev en tidig morgon i morse med eftersom jag va standby på Salakontoret idag, men behövdes inte. Så det blev mysmorgon i soffan med stor fruller och nyhetsmorgon. Har spenderat dagen med att plugga och planera in jobb. Blev även lite fix inför helgen men nu är det fredag eftermiddag och nu softar vi ner. Snart iväg på danspass för att kicka igång helgen ordentligt, allt för en snygg rumpa och ben. Ikväll blir det Idol med härligt sällis.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: