2010-10-04
 19:30:26

Pearl

Ännu en helg har passerat i rasande fart. Men vad gör det när det betyder mindre kvar till examen och närmare sol från klarblå himmel, vita sandstränder, hoppande i vågor och sand mellan tårna. Jag längtar och bävar. Längtar efter friheten men bävar samtidigt för friheten. Friheten att att inte ha något som ligger på en om kvällarna och över helgerna. Friheten att aldrig mer behöva skriva en tenta. Friheten som betyder ingen ekonomisk trygghet om jag inte får ett jobb. En frihet som jag ska ta till vara på och utnyttja till max. It´s my time to shine, tro det eller ej.

Fredagen kickades igång med ett danspass och det blir bara roligare för varje gång. Dock protesterade baksidan av höger lår, så inga höga kickar kunde göras. Kan ha något att göra med knaket som hördes när jag använde skivstången på gymmet i torsdags. Kvällen blev perfekt med perfekt sällskap. Underbara S, Idol, popcorn och jordgubbssarre. Mums. Tidig kväll efter en lång och bra vecka. I lördags va det mamma-och-dotter dag för hela slanten. Mamsi plockade upp mig och vi åkte ner på stan. Blev en sväng i Igor och sedan gjordes även resten av stan. Resultatet blev en hel del shopping, and I like it :P. Nya skor, en klänning, lite böcker och nya träningskläder, varför klaga på det lixom ;). Åkte hem till Mamsi och Papsi på GoldenHill och blev ännu mer ompysslad mat och beställning från taxfree katalogen. Berättade även för päronen att jag ska på ski weekend i januari, Mamsi gillade de och Papsi skrattade, vet inte riktigt hur det ska tolkas :P. Kvällen spenderades hemma hos S med kladdkaka och film, inte att underksatta någonstans. Helgens roligaste måste dock vara att Papsi trodde att jag träffat någon för han tyckte jag var så hemlighetsfull och inte kunde bestämma mig om jag skulle komma hem och äta eller inte. Om det vore så väl :P. Papsi du får veta när det händer.

Igår var det fixarsöndag som stod på schemat. En hel del plugg bockades av som jag ignorerat lite försiktigt och jobbat istället. Jackor och skor åkte ner i källaren och matlådor gjordes, sen somnade jag sött kan jag säga. Bedrövligt tidig uppstigning imorse, hade tidigt seminarium i skolan. Det gick galant, härligt när det är ett så "luddigt" ämne som Projektledning vilket bevisar att jag tänkt rätt. 2,5 hp mindre till min magister examen, jag längtar. Styrde även upp gruppen inför nästa PM, vilket nog kommer bli prima. Blev plugg och fix i skolan hela dagen. Jag förstår inte hur en vecka i kalendern kan gå från helt blank till fulltecknad på mindre än 20 minuter?! Helt jävla crazy. Hade sen föreläsning på eftermiddagen. Ännu en bra föreläsning och jag förstår mer och mer av kursen även om den är helt på engelska, vilket skrämmer skiten ur mig rent utsagt. Ikväll blir det soft för att ladda inför en fullspäckad vecka som ska få mig att må bra.

Livet är guld när det finns vänner som plockar upp en och borstar av en när man får en slap in the face och snart inte orkar resa sig igen. Ta andra kinden när du ändå håller på känns det som ibland.


She could be a Statue of Liberty
She could be a Joan of Arc
But he's scared of the light that's inside of her
So he keeps her in the dark

Oh she used to be a pearl (oh-h-h-h)
Yeah she used to rule the world (oh-h-h-h)
Can't believe she's become a shell of herself
Cause she used to be a pearl



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: