2010-05-10
 11:38:07

Måndag

Det blev allt en bra söndag igår. Ilskan försvann under dagen och vad mer kan man begära. Mötte upp Mami och tog en sväng på stan. Hämtade ut ett paket med färgglada undies, vem kan motstå färgerna flamingo pink, gult och vitt när sommaren kommer ;). Hittade även en perfekt present till den lilla bebisen som kommer i juni, längtar som tusan. Tog med mig Mami och Mormor ut till Barkarö för att hälsa på Kusinen med familj. Det blev en perfekt söndag, paket till kusinbarn som bara är för go, mumisgt fika, ute lek och en massa energipåfyllning helt enkelt.

Blev en snabb vända hem till Mami och Papi för att få lite mat i magen innan jag blev hem skjutsad så att man kunde titta på viktigaste matchen. ManU gjorde en bra match, men tyvärr gjortde Chelse en bättre och tog hem titeln. Surt ab, men nästa år tar vi ALLT och då kommer jag vara där på någon match.

Samlade 12 timmars sömn i natt vilket var otroligt välbehövligt. Inga dumma drömmar, inga grannar som härjar och inget ytligt sovande. Satte igång med storstädning de lux efter lite frulle och nu är det äntligen klart och lägenheten är tiptop igen. Bara tvätten som ska styras och en uppsats som ska läsas inför seminariet på onsdag kvar idag. Och inte att för glömma, kvällens träningspass.

This time baby
I'll be bulletproof
This time baby
I'll be bulletproof



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: