2010-05-23
 11:33:57

Fågelkvitter är inte alltid underbart

De senaste dagarna har spenderats med uppsatsen non-stop. Tre tjejer hemma hos E med varsin dator när solen gassar utanför. Hade ju funnits ett härligare sätt att spendera de första riktiga sommardagarna på, men uppsatsen ska göras. Tror vi kommit bra framåt, de känns iallafall som de. Deadline ikväll så idag ska det analyseras av bara den, men bara fram till 16 för då är de hockey på schemat.

Gårdagen var i en klass för sig. Uppsatsande hela dagen lång med lite telefonpauser från S som hänger nere i GBG. Kom hem och fräschade till mig och taggade för en skön kväll. Mötte upp A hemma hos henne och sen rullade vi ner på stan med vinden i håret. Vi styrde stegen mot Harrys, träffade E i garderoben och K i baren. Agerade sugar mama åt A hela kvällen och började med frozen strawberry daiquiri, som skulle bli flera innan kvällen var slut. Vi tog plats på uteserveringen och snackade en massa. Fick en skymt av snyggis F som trippade förbi ;). A´s syster med respektive slöt upp och gaggandet fortsatte med några getögon på CL-finalen. Gillar dock inte utgången av den.... Spelade lite black jack och gick plus konstigt nog :P. Avslutade kvällen med att köpa mjukglass och cykla hem i sommarnatten :).

Vaknade vid 03.30 i natt av att fåglarna började härja. Fågelkvitter är inte så underbart då, så stapplade ur sängen och smälde igen fönstret och fick lite mer sömn. Har spenderat morgonen med nyhetsmorgon, bara för att inte behöva ta tag i uppsatsen men nu lär man väl börja...



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: