2010-05-12
 21:04:30

Mitt i veckan

Jag skulle aldrig ha yttrat mig om ytligt sovande i förra inlägget. Det enda jag ahr gjort de senaste två nätterna är att vrida och vända på mig. Otroligt drygt kan beskriva det bra. Skippade det där duktiga med träning i måndags och körde en riktig gottiskväll med S, BK, chirre, dirre, godis och cola. Allt toppades med Baksmällan som gjorde att man glömde att det var måndag för ett tag.

Tisdagen bjöd inte på mycket spännande. Spenderade dagen med att läsa pm3 till magister uppsatsen. Är riktigt irriterad över uppsatskursen och våran handledare. Känns inte som om seminarierna och handledningarna gett något. Inte alls samma som det var förra våren då varje seminarium gev tips och ideer om hur vi skulle fortsätta med uppsatsen. Men inte i år, nu känner vi oss mer i vägen när vi inte fattar vad våran handledare försöker säga genom att ta en lååååång omväg kring det. Suck. Sen spenderades kvällen på F&S, inte det pass som det var tänkt men några kalorier blev nog allt brända.

Idag hade vi då seminarium, i E-tuna på eftermiddagen, det finns inget mer effektivt sätt att döda en dag på :P. Började tidigt med lite förberedande i skolan innan E och K anslöt och opponeringen sattes ihop. Blev en sista trip till E-tuna i Escorten och musiken ska det inte klagas på ;). Själva seminariet kan ju diskuteras hur värt det va, men vi var där iaf och nu ska det uppsatsas av bara helvete. 2½ vecka kvar tills vi går upp med uppsatsen, scarry ab. Dock inte samma ångest som att lämna ifrån sig kandidaten, det va ju min bebis. Blir kanske så när det är tre morsor med i leken ;).

Långledigt för vissa i helgen medans andra kommer uppsatsa på. Uppsats eftermiddag/kväll med E imorgon, god mat och film ska nog klämmas in.

See you later aligator (:

jak&jil



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: