2010-08-11
 19:43:48

Mot en händelserik höst

Sommaren kom och tog mig med storm och bloggen fick ta semester. Nu blir de till att skaka liv i bloggen, dokumentera sista terminen i skolan, kampen för ett jobb och dela med mig av livet till nära och kära som lämnat staden för andra delar av Sverige.

Sommaren har varit full av fest och vänner, gamla som nya. Precis som en sommar ska vara. En galen midsommar, fotbollskväll, parkhäng+AW med finfina jobbisar, filmkvällar med bästaste brudsen, avskedsparty för F & J, häng med underbara brudar, spontanträffar med älskade vänner & galet barhoppande med jobbisar. Vad mer kan det begäras i festväg ;)? Även ett antal timmar på banken har avverkats med både underbara och mindre underbara kunder. Det finns alltid någon som förgyller ens dag, summan av sommaren på banken är att den allmänna uppfattning är att vi kan styra världen inifrån banken :P.

Sommaren bjöd även på en konsert efter mycket slit för att få tag på biljetter. Men vilken kväll det blev :).  Ännu en utomhuskonsert i fab sällis med en perfekt inramning. Ett varmt men mulet Stockhiolm visade mig en annan sida. En sida som jag gillade något enormt. En promenad genom gamla stan för middag på Vapiano, mer promenad genom gamla stan, upp förbi Slussen, upp på Söder och vidare till Långholmen. Blev ett stopp på ett ställe som jag varit intresserad av länge och jag gillar´t. Söndagens Winnerbäckkonsert toppar nog min lista på konserter med honom som har blivit ett antal nu. När han kliver in på scenen med sin gitarr och öppnar med Stockholms kyss försvinner omvärlden och bara han och jag existerar. Hela konserten var en kavalkad av favoritlåtar som alla har en speciell plats hos mig och ger en speciell känsla. Älskar att det var en Lasse som bjöd på sig själv och bjöd in oss. Hade nästan kunnat ge vad som helst för att stå bredvid honom på scenen och bara se ut över publiken och känna känslan. En underbar kväll i fab sällskap som avslutades med ett dunder fyrverkeri helt i min smak :), vad gör det att mina sneakers inte är vita efter en kväll i lera.

Mot en händelserik höst...



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: