2010-08-30
 19:38:42

What's the point

Länge sen de blev lite bloggelibligg nu men har fyllt livet med roliga ting och då flyger tiden lite. Spenderade onsdagseftermiddagen hos bästa frisören i stan och fick barret färgat till eld rött och 4-5 cm kortare. Me like alot. Spenderade kvällen med älskade S och E, mycket gott och många goda skratt. Flertalet tårar av skrattattacker som gjorde det svårt att få fram ord. Ibland är ens vänner aldeles för härliga.

Torsdagen bjöd på äventyr av den sorten vi gillar. Mötte upp älskade Jä på stationen och hoppade på tåget till älskade Sthlm. Underbart med lite one on one time med min kära lilla ponny och vi gjorde verkligen det som föll oss in. Strosade runt i Sthlm och käkade lunch, gick till NK och hälsade på min Mullberry Basewater. Oh it was love at first sight, så mjuk och fin och aldeles underbar. Snart är den min :). Vi köpte oss lite varm choklad/kaffe och promenerade vidare längs Strandvägen mot Grönan. Vi gjorde ett utmärkt val av karuseller som skulle åkas och det är tur att det bara blev fem åk för efter det höll jag på att dö, höjdrädd som få. Strosade runt ännu mer och dagens mest avnända borde varit "Han va söt" om var och varannan som jobbade på Grönan. Tillslut blev det dags för NRJ in the park och jag kan säga att det var grymt. Efter det så kan Rix FM Festival slänga sig i väggen ;P. Det var som att vara på krogen utomhus, en asgrym DJ, klockrena artister med massa hits och ett klockis sällis. Vi dansade och sjöng med som aldrig förr, vilket bevisas av kramp i vaden och en sprucken röst :P.

Team Rosa Glitter for the win

Efter ett snabb stopp i Vässan över natten bar det av till älskade Sthlm på fredagen igen. Den här gången med min partner in crime :). Mötte upp hennes syrra i lägenheten och lämnade väskorna innan vi intog stan. Det blev en promenad mot Norr Mälarstrand med solen i ögonen. Vi slog oss ner på Orangeriet för vätskedepå och njuta av sommarens sista solstrålar och oj vad gott dem gjorde för humöret. Efter mycket velande valde vi att käka på Texas Longhorn, och käka de gjorde vi verkligen. Det va så gott att man inte kunde sluta även om det nästan sprutade mat ur öronen på oss. Det blir ett besök snart igen :). Det blev en promenad hem för att hyra film och köpa lite godis. Men efter den middagen var godiset total överflödigt, tror jag åt typ max fem godisar ur min påse. Lördagen började med en låååång morgon med lyxfrulle och film sen bar det av ner på stan. Vi strosade runt och bara hade det mys, blev inte mycket shopping alls men de fanns inte mycket som jag ville ha. Blir en tuffare omgång senare i höst ;). Provade på något nytt också, sushi. Inte det godaste men inte det äckligaste jag käkat heller. Lite övning på det där så är vi hemma :P. Eftermiddagen blev soft med fika och Finnkampen innan det var dags att tagga om. Efter mycket velande kom vi fram till att barhopping på Söder va kvällens plan. Vi vandrade Götbacken upp och hamnade på Ljunggrens i Bruno Gallerina, sen kom vi inte så mycket längre :P. Söt bartender som inte verkade ha så mycket koll på spritmåttet då drinkarna blev lite mer 8:or eller mer och vi blev glada i hågen. Stötte på det ena och det andra, kända ansikten från Vässan och ett svensexegäng. Sen stapplades det ner för Götbacken i en klänning som egentligen inte är gjorde för att gå i, bara stå och åka taxi i :P.

Gårdagen var en lång dag. Vaknade och mådde skit, somnade om, vaknade och mådde mer okej. Blev en slö morgon innan vi tog vårt pick och pack och satte oss på ett café och njöt av en smarrig brunch och bara lite people watching. Efter några timmar där blev det att röra sig hemåt mot Vässan och verkligheten igen. Blev ett stopp hos päronen på vägen hem för att fira Mamsi som fyllde år på lördagen, hon blev glad för min present iaf :). Kvällen spenderades med att följa cirkus Zlatan innan ögonen gick i kors.

Idag blev det en ovanligt tidig morgon, klockan 04.00 tyckte min kropp de var läge att vara klarvaken. Varför lixom?! Lyckades somna om efter en timme ungefär och vaknade av att hanverkarna satte igång med sitt slipande så hela huset vibrerade. Sen har dagen bara gått i ett, skolan, stan, hem, strukturera skolan, plocka undan och städa. Äntligen på plats i soffan för lite Fångarna på fortet innan en ny spännande dag väntar :).

What's the point of doing anything
If you'll never notice
I would sit and wait for you again
What's the point of doing anything
If you'll never notice
I would sit and wait for you again

Then you came to me and you said
I was not really sure enough how to feel
I pretend like you're not real
Then you came to me and you said
I was not really sure enough how to feel
To pretend like you're not real to me


Fia

fina fina ni!!! :)



PUBLICERAT: 2010-08-31, 15:40:28 | URL: http://iabo.blogg.se/
jäddan

<3


Emma Andersson

Tackar tackar :)



PUBLICERAT: 2010-09-02, 12:17:46 | URL: http://emmaandersson.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: