2010-06-15
 20:01:13

Latmask

Semestern är här och latmasken i mig har vaknat till liv. Det behövdes bara två dagars total ledighet utan tankar på en massa måsten och en bestämd mat-och-sov klocka har infunnit sig. Går runt som i en segiskoma mest hela tiden och slummrar till när det behövs ;). Sova lite här och var passar sig inte, även om det är underbart skönt.

Söndagen spenderades på GoldenHill tillsammans med S och lilla Majken. Vi solade lite och snackade en massa skit. Tog med oss Majken på en prommis till Korre och det var nog i längsta laget för när vi kom hem somnade hon på direkten. Vi gjorde oss en barre och käkade innan vi intog fotöljerna för att titta lite fotboll. Råkade hända att även vi nappade lite ;). Blev lite lek och bus med Majken innan S päron kom hem och vi begav oss hem till vårat. Blev allt till att placera sig i soffan för lite mer fotboll och ännu en napp, latmasken som sagt :P. Trotts det flitiga nappandet somnades det ganska problemfritt på kvällen, hur nu det kan vara möjligt.

Gårdagen spenderades med ännu mer fotboll, de här börjar bli onormalt. Efter att ha sett alla matcher som gått hittills så är jag lite orolig över hur jag ska klara av att börja jobba 40 timmarsvecka nästa vecka och missa 1½ match om dagen... Gjorde även en insats mot latmasken igår och körde ett pass på friskis. Kan säga att det var otroligt skönt dock så imorgon får sig gymmet ett besök för lite cardio.

Dagen idag började med ett födelsedagssamtal till S som fyller twenty fucking three :). Skippade sången dock eftersom en morgonrosslig röst inte gör sig så bra. Softade i soffan och styrde upp lägenheten och planerade inför helgen då kungliga hufudstaden får sig ett litet besök med min partner in crime. När det närmade sig matchdags trippade jag hem till A för en eftermiddag i trevligt sällskap med två matcher. Hade höga förväntningar på Portugal-Elfenbenskusten men det blev ett platt fall. Mer svängningar och härliga uppspel tack. Får väl lägga över förväntningarna på Brassarna nu inför kvällens match. Nu blir det off to S för födelsedagsfika och match.

Sötast idag - stövlarna gjorde min dag (:



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: